top of page

HYR STUDIO FÖR INSPELNING

Behöver ni hyra en studio månadsvis för att spela in kontinuerliga podcastavsnitt, livesända ett webinar för att stärka ert varumärke, spela in utbildningsfilmer att sprida internt eller hyra en lokal som passar perfekt för ljudboksinläsning? Våra inspelningsstudios i Göteborg passar era behov.

Våra studios: Om

STORA STUDION

Vår stora studio passar de sändningar där fler personer ska synas i bild. Här kan upp till fem personer synas framför kameran samtidigt. Vår streamingstudio är utrustad med ett trekamerasystem som gör att vi får ett proffsigt flöde i filmen med klipp från olika vinklar. Bra ljudkvalitet är otroligt viktigt för en lyckad inspelning och det löser vi genom diskreta, trådlösa mikrofoner av bästa kvalitet. Det perfekta ljuset skapar vi med LED-paneler och RGB-belysning. Det finns möjlighet att ha en skärm i bild med logotyper/powerpoint etc för att tydliggöra avsändaren och låta ert varumärke synliggöras visuellt.

Intill Stora studion ligger kontrollrummet, härifrån övervakas sändningen av våra tekniker som också styr ljus, ljud och bild. I nära anslutning finns också vår loge där vi har möjlighet att direktsända sändningen i realtid. Det är perfekt för de kollegor som inte ska delta aktivt i inspelningen men vill följa inspelningen via direktfeed.

Untitled.jpg
Våra studios: Om
Untitled_edited.jpg

LILLA STUDION

Den här studion passar den mindre enmansproduktionen, här är enkelhet a och o. Hit kommer våra kunder för att hålla ett digitalt möte, inspelning, föreläsning m.m. på ett enkelt och billigt vis. Vår lilla streamingstudio är unik då det finns få av liknande slag i Göteborg med omnejd. Studion är utrustad med en fast kamera, trådlösa myggor, ljusrigg i taket, sändningsdator samt en stor skärm där du själv kan följa inspelningen under pågående sändning.
Vi gör inspelningen smidig och lättillgänglig. Kom hit, logga in på mötet och kör i gång, det är faktiskt inte svårare än så.

Våra studios: Om

PODCAST STUDION

Vår podcaststudio används till olika sorters ljudinspelningar, allt från talböcker till podcastinspelningar. Studion är ljudisolerad med perfekt akustik för att ljudkvaliteten ska hålla högsta klass. Här finns det fyra mikrofoner och ett mixerbord. Önskar ni spela in en videopodcast är det inga problem att lösa. Hyr studion och sköt inspelningen på egen hand eller få hjälp med planering, inspelning och efterarbete. Vår podcaststudio hittar ni på World Trade Center i Göteborg. Vi vill göra det enkelt, smidigt och tryggt för dig som kund utan att tumma på kvaliteten på produktionen.

DSC03260.jpg
Våra studios: Om
Våra studios: Om
bottom of page