STORA STUDION

Vår stora studio passar de sändningar där flera personer ska synas i bild. Upp till 5 personer tar vi framför kameran samtidigt. I streaming studion finns det ett 3 kamera system, utrustad med LED paneler, RGB belysning, trådlösa mikrofoner, möjlighet att ha en skärm i bild med logotyper/powerpoints med mera. 


Intill denna studio ligger kontrollrummet där våra tekniker övervakar sändningen samt styr ljus, ljud och bild ifrån.  

Oavsett om du bara har en vag idé eller ett heltäckande koncept, kan vi på Västkustens Media AB ge liv till din vision. Hör av dig om du har ett kommande projekt som vi kan arbeta tillsammans på.

Untitled.jpg
 
Untitled_edited.jpg

LILLA STUDION

Vi såg en brist på enklare streaming studios i Göteborgsområdet, så vi valde att bygga en. 

I denna studio är enkelhet a och o. Du som kund ska kunna komma till denna studion och hålla ett digitalt möte, inspelning, föreläsning med mera på ett enkelt och billigt vis. I studion finns 1 fast kamera, trådlösa myggor, ljusrigg i taket, sändningsdator samt en stor skärm där du följer ditt möte/inspelning. 

Kom hit, logga in på mötet och kör! Det är inte svårare än så!

 

PODCAST STUDION

Podcast studion används till ljudinspelningar, allt från talböcker till podcast inspelningar. Studion är ljudisolerad. Här finns det 4 mikrofoner och ett mixerbord. Vill ni ha en videopodcast är det inga problem att lösa. 

Här går det att få hjälp med planering, inspelning, efterarbete, allt ni kan tänka er.

Vår nya podcast studio finner ni på World Trade Center Göteborg. 

DSC03260.jpg