top of page
DSC02323_edited.png

PODCASTSTUDIO

Spela in er podcast i vår poddstudio i centrala Göteborg. Hyr studion och sköt poddinspelningen på egen hand eller låt oss hjälpa till med allt från manus, inspelning, efterproduktion och lansering.

Spela in podcast i vår podcaststudio
En podcast är ett perfekt medium för att berätta, underhålla, informera eller utbilda er publik. Podcasten kan vara utformad som en intervju, historieberättelse, konversation eller djupdykning i ett specifikt ämne. Oavsett om ni bara har en vag idé eller ett färdigt koncept, kan vi på Västkustens Media & Podcasty ge liv till er vision. Det är varken särskilt avancerat eller tidskrävande att spela in en podd utan ett enkelt sätt att få ut ert budskap och göra det lättillgängligt för en stor publik. Är ni flera som ska delta i podden men befinner er i olika städer? Ingen fara, från vår studio kan vi även spela in på distans.


Hyr podcaststudio eller få hjälp med helhetslösning

Är ni ute efter en lokal för att spela in er podd och önskar hyra vår poddstudio? Eller saknar ni både manus och kunniga tekniker och behöver vår hjälp med att spela in och ta fram innehåll som engagerar lyssnarna oavsett genre, skala eller plattform? Vi har kunder som regelbundet använder vår podcaststudio i Göteborg för inspelning av återkommande poddavsnitt. Vi har också kunder som behöver en helhetslösning i form av framtagning av koncept, manus, inspelning med förstklassig utrustning, redigering, klippning och lansering. Oavsett hur era förutsättningar ser ut är vårt mål alltid att överträffa våra kunders förväntningar från början till slut.


Kreativa och pålitliga med lång erfarenhet av podcastproduktion
När ni väljer att spela in er podcast i vår studio kan ni vara säkra på att få ett slutresultat i absolut toppklass. Poddstudion är akustikbehandlad för att få till ett riktigt proffsigt ljud som håller radiokvalitét. Det är inte ovanligt att nervositeten infinner sig om ni är nybörjare på poddinspelning men oroa er inte, vår inspelningsmiljö är avslappnad och lugn. Våra duktiga tekniker har mångårig erfarenhet av ljudproduktion och mixning. De hjälper till med allt från mikrofonteknik och tips innan inspelning till att klippa ihop råmaterialet efteråt. När efterbearbetningen är klar levereras en färdig podcast med musik för intro och outro om så önskas. Vi hjälper också till att publicera den på valfri plattform.

Podcastinspelning: Om
bottom of page