top of page
Untitled.jpg

LIVESTREAMING

Vi erbjuder livesändningar från vår studio i Göteborg. Livesänd era digitala möten i en trygg miljö, med den senaste tekniken till den högsta kvaliteten.

Sänd live till en större publik
Livesändningar ökar tillgängligheten, når en obegränsad publik och spar både tid och pengar för ert företag. Att livesända passar utmärkt för digitala möten, webinar, föreläsningar, intervjuer, konferenser, debatter eller event. En live stream låter er publik delta oavsett var de befinner sig och hjälper er att nå ut till många fler jämfört med vad som är möjligt vid ett fysiskt event. Ni kan också interagera med er publik direkt via kommentarer i en chat. Till skillnad från förinspelade videos som kräver redigering passar livesändningar när ni vill nå ut med ert budskap snabbt. För de som inte har möjlighet att närvara live kan ni välja att dela med er av en inspelning av sändningen i efterhand.


Trygg och proffsig livesändning med högsta kvalitet

Det är mycket att tänka på inför en livestreaming. När ni anlitar oss kan ni känna er trygga med att vi tar hand om allt från att tekniken ska fungera till att ni ska känna er bekväma framför kameran. Vårt proffsiga team har flera års erfarenhet av TV-produktion och har levererat stora som små livesända projekt till företag i varierande branscher, alltid med högsta kvalitet som resultat.


Fullutrustade studios med den senaste tekniken
Våra studios i Mölndal och Göteborg är utrustade med den senaste tekniken för att kunna producera proffsiga sändningar av högsta klass. Oavsett om ni vill livesända ett digitalt möte eller presentation som endast kräver en kamera eller om ni är fler deltagare och produktionen kräver olika kameravinklar och en mer avancerad flerkameraproduktion så tillgodoser vi era behov. Våra sändningar görs med högkvalitativa 4K-kameror, ljusrigg i taket, RGB-lampor för egen branding, trådlösa mikrofoner och skärmar där ni kan se vilka bilder som ligger live. Allt styrs från ett separat kontrollrum och vi har även en loge med möjlighet till direktfeed från studion. Önskar ni hellre att vi genomför livesändningen på plats hos er så ordnar vi det. Vi tar med oss det som behövs för en proffsig liveproduktion direkt från ert kontor. Kontakta oss så planerar vi sändningen tillsammans och kommer fram till den bästa lösningen som passar era önskemål.

Livesändningar: Tjänster
bottom of page